ISSN 2457 - 3973

Zece permise de conducere au fost retinute in week-end in Neamt!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Rutieră Neamț au acționat în perioada 20-22.11.2015, pentru combaterea excesului de viteză și prevenirea accidentelor rutiere produse din această cauză, a treia ca și risc accidentogen.
Astfel, șapte aparate radar din dotarea serviciului au fost angrenate în acțiune, fiind amplasate pe sectoarele de drum cu risc ridicat de accidente rutiere, respectiv pe DN15 și DN2.
În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 508 sancțiuni pentru abaterile săvârșite la regim
ul circulației pe drumurile publice, dintre care 321 privind nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținute 10 permise de conducere pentru excesul de viteză.
Totodată în această perioadă au fost constatate și patru infracțiuni de conducerea unui autoturism fiind sub influența alcoolului.
Sâmbătă, 21.11.2015, în jurul orei 16.13, un autoturism marca Audi condus de către un bărbat de 36 de ani din Botoșani, a fost oprit pe DN 2 de polițiștii rutieri, fiind înregistrat de aparatura radar circulând cu viteza de 123 kilometri pe ora în localitatea Tețcani.
Un alt tânăr, de 27 de ani, din Roman, a fost identificat după ce autoturismul acestuia a fost înregistrat circulând pe DN 2, în localitatea Horia, cu viteza de 114 kilometri pe ora.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional cu 9 puncte de amendă, respectiv 945
de lei și măsura complementară de reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Articolul anterior

Cvartetul VOCES, din nou la Piatra Neamț

Articolul următor

Parintele profesor Ilarion Felea: Religia Arabilor este singura religie apărută după Hristos!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular