ISSN 2457 - 3973

Adrian Bourceanu îi cere lui Arsene mandatul de președinte al PSD

 

Cine își mai asumă în PSD Neamț o nouă încercare de schimbare a conducerii Primăriei Piatra Neamț, trebuie să o facă obligatoriu cu mandatul pe masă! Aceasta este opinia vicepreședintelui PSD Neamț, Adrian Bourceanu – președinte și al Organizației de Tineret din PSD. Bourceanu susține că astfel se va elimina orice posibilitate de a târî, din nou, în noroi, imaginea partidului, fără ca cel/cei care fac aces lucru să nu își asume eșecul.

”De la început vreau să spun că demersul de numire a unui primar interimar din partea PSD este legitim. Prima dată când s-a hotărât încercarea de schimbare a conducerii Primăriei, decizia nu a fost trecută prin biroul permanent județean, nu am fost consultați, nu a ieșit nimeni să explice opiniei publice această situație și nimeni nu și-a asumat eșecul. A doua oară, decizia a fost propusă de președintele partidului (Ionel Arsene – n.r.) în cadrul biroului permanent cu garanția sută la sută că există majoritatea necesară. Pe baza acestei garanții, am votat propunerea de schimbare a primarului. Singurul care a spus că trebuie să rămânem în opoziție până în 2016 a fost deputatul Liviu Harbuz. Dacă ar fi și a treia oară să fie propusă schimbarea conducerii Primăriei Piatra Neamț, aș cere imperativ celui care susține acest demers să își asume eșecul cu mandatul din funcția de conducere din partid. Așa este normal să fie”, a declarat, pentru Newsallert.ro, avocatul Adrian Bourceanu.

Totodată, Bourceanu a înlăturat orice speculații cu privire la posibilitatea de a se retrage din cursa pentru președinția PSD Neamț.

”Merg până la capăt, acesta este mesajul meu pentru toți colegii din PSD Neamț”, a declarat Adrian Bourceanu.

 

(G.A.)

 

Articolul anterior

Arsene dă de pământ cu istoria PNL!

Articolul următor

Dezastru la trecerile peste căile ferate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular