NewsAllert :

Prezența la vot la ora 08.00 în Neamț! Ruralul este peste urban și decide soarta județului!

Să votezi, este sigur! Să nu participi la vot, este boală lungă pentru cel puțin 4 ani (video)

Gospodărie lovită de fulger la Bârgăuani. A luat foc!

Accident cu 6 victime încarcerate la Roznov! Un TIR a intrat într-un autoturism! (sâmbătă, 26 septembrie)

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

  • 27 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Direcția Silvică a intrat în viesparul de la Ocolul Silvic Tazlău! Surse: se încearcă mușamalizarea ilegalităților!

Direcția Silvică Neamț a demarat un control la Ocolul Silvic Tazlău, în urma dezvăluirilor publicate de newsallert.ro în acest articol.

Inginerul Viorel Timișescu, purtătorul de cuvânt al Direcției Silvice Neamț a declarat că ”În baza delegației emise de directorul Direcției Silvice Neamț, Corpul de control al instituției a demarat verificări privitoare la respectarea prevederilor legale în exploatările forestiere din cuprinsul unor ocoale silvice din raza Direcției Silvice Neamț. Odată cu finalizarea acestor verificări în teren, se vor lua măsurile necesare de sancționare administrativă a celor vinovați și sesizarea autorităților competente pentru continuarea cercetărilor”.

Deci controale sunt și la Tazlău dar și pe raza unor ocoale silvice ”cu bube”.

Pe de altă parte, surse bine informate au declarat că în ceea ce privește neregulile constatate la Ocolul Silvic Tazlău se încearcă mușamalizarea acestora.

”Mafia lemnului este prea bine înrădăcinată și are ramificații politice vechi. Vor găsi vinovat vreun amărât de pădurar dar șefii de ocoale cu vile ca în filme vor scăpa curați”, ne-au spus sursele noastre.

Până la proba contrarie, credem că acțiunile de verificare ale corpului de control al Direcției Silvice Neamț își va face treaba corect.

Așteptăm cu interes să publicăm rezultatele acestor controale, atât de la Tazlău cât și de la alte ocoale silvice, și măsurile care au fost luate în urma acestor controale.

Vom reveni!

Articolul anterior

COVID lovește și în ISU Neamț

Articolul următor

Masca în spații deschise devine OBLIGATORIE și în Neamț! Luni – ședință crucială la Prefectură! Iată detaliile!

Un comentariu

  • Crede cineva ca se va scoate adevarul la iveala ??? Niciodata ! Pai directia silvica ce are de facut tot timpul anului decat sa vegheze si sa controloeze ocoalele silvice. In jud. Neamt se fura din paduri exact “ca-n codru” si nimeni nu vede. Toti angajatii silvici mai iau si bani frumosi a fura sau a nu face nimic ! E valabil in toata tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *