ISSN 2457 - 3973

Direcția Silvică a intrat în viesparul de la Ocolul Silvic Tazlău! Surse: se încearcă mușamalizarea ilegalităților!

Direcția Silvică Neamț a demarat un control la Ocolul Silvic Tazlău, în urma dezvăluirilor publicate de newsallert.ro în acest articol.

Inginerul Viorel Timișescu, purtătorul de cuvânt al Direcției Silvice Neamț a declarat că ”În baza delegației emise de directorul Direcției Silvice Neamț, Corpul de control al instituției a demarat verificări privitoare la respectarea prevederilor legale în exploatările forestiere din cuprinsul unor ocoale silvice din raza Direcției Silvice Neamț. Odată cu finalizarea acestor verificări în teren, se vor lua măsurile necesare de sancționare administrativă a celor vinovați și sesizarea autorităților competente pentru continuarea cercetărilor”.

Deci controale sunt și la Tazlău dar și pe raza unor ocoale silvice ”cu bube”.

Pe de altă parte, surse bine informate au declarat că în ceea ce privește neregulile constatate la Ocolul Silvic Tazlău se încearcă mușamalizarea acestora.

”Mafia lemnului este prea bine înrădăcinată și are ramificații politice vechi. Vor găsi vinovat vreun amărât de pădurar dar șefii de ocoale cu vile ca în filme vor scăpa curați”, ne-au spus sursele noastre.

Până la proba contrarie, credem că acțiunile de verificare ale corpului de control al Direcției Silvice Neamț își va face treaba corect.

Așteptăm cu interes să publicăm rezultatele acestor controale, atât de la Tazlău cât și de la alte ocoale silvice, și măsurile care au fost luate în urma acestor controale.

Vom reveni!

Articolul anterior

COVID lovește și în ISU Neamț

Articolul următor

Masca în spații deschise devine OBLIGATORIE și în Neamț! Luni – ședință crucială la Prefectură! Iată detaliile!

Un comentariu

  • Crede cineva ca se va scoate adevarul la iveala ??? Niciodata ! Pai directia silvica ce are de facut tot timpul anului decat sa vegheze si sa controloeze ocoalele silvice. In jud. Neamt se fura din paduri exact „ca-n codru” si nimeni nu vede. Toti angajatii silvici mai iau si bani frumosi a fura sau a nu face nimic ! E valabil in toata tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *