ISSN 2457 - 3973

Zeci de angajați ai Direcției de Asistență Socială Piatra-Neamț se vaccinează împotriva COVID-19

Zeci de angajați ai Direcției de Asistență Socială Piatra-Neamț se vaccinează împotriva COVID-19.
Începând de miercuri și până joi sunt programați 57 de angajați ai DAS Piatra-Neamț pentru a fi imunizați.
”Pas cu pas știința învinge pandemia. Lucrători ai Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Piatra-Neamț se vaccinează începând de astăzi împotriva COVID 19 cu vaccinul Pfizer BioNTech. Sunt programați penru administrarea vaccinului în cursul zilei de astăzi și mâine 57 de angajați ai direcției. Din cei vaccinați până la această oră niciunul nu a avut reacții adverse. Lucrătorii din cadrul DAS sunt incluși în prima etapă de vaccinare deoarece prin activitatea lor sunt frecvent în situații de risc de contaminare, iar în caz de îmbolnăvire pot transmite virusul unor persoane aflate în categorii de risc”, a precizat conducerea DAS Piatra-Neamț.
Încă de la începutul pandemiei, angajații DAS Piatra-Neamț au fost alături de persoanele defavorizate din oraș cărora le-au distribuit pachete cu alimente.
De asemenea, au sprijinit persoanele aflate în imposibilitate de a se deplasa sau persoanele peste 65 de ani pentru achiziționarea de alimente, medicamente și alte bunuri de primă necesitate.

Articolul anterior

Au fost prinși tâlharii din Hangu

Articolul următor

Prefectul George Lazăr a semnat 156 acte adiționale în valoare de 145 milioane euro pentru continuarea proiectelor PNDL

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *