ISSN 2457 - 3973

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ): „Cumpără românește” – Un Apel la Patriotism Economic!”

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ) susţine campania lansată de social-democraţi şi intitulată „Cumpără românește” – Un Apel la Patriotism Economic!”.
Parlamentarul nemţean a explicat că prim-ministrul Marcel Ciolacu și PSD au lansat această campanie pentru a încuraja românii să achiziționeze produse autohtone, de la producători locali.
„Este un gest de patriotism economic, menit să vină în sprijinul economiei naționale. „Cumpără Românește” este mai mult decât un slogan, este o veritabilă structură de rezistență a tuturor programelor economice pe care PSD le are în vedere în actuala guvernare. Prin susținerea producătorilor locali, sprijinim locuri de muncă, creșterea economică și investițiile în comunitățile noastre. Este un gest de responsabilitate față de țara noastră și față de generațiile viitoare. Fiecare alegere de a cumpăra produse românești este un pas în direcția corectă. Așa că data viitoare când ajungeți în fața unui raft de produse, luați în considerare să le alegeți pe cele de origine românească. Fie că este vorba despre alimente, haine, produse handmade sau servicii locale, fiecare contribuție contează”, a precizat deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ).
Cine vrea să susţină campania ”Cumpără românește” poate completa formularul pe https://cumpara-romaneste.ro/

Articolul anterior

„Generalul” Florentina Luca-Moise, despre situaţia de la Şcoala Gimnazială Săvineşti: „Nu tolerăm! Vom acţiona în consecinţă!”

Articolul următor

Deputatul Laurenţiu Leoreanu vrea compensarea în bani a biletelor de transport cu trenul rămase neutilizate de pensionari

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular